Барон Разгуляеff, ресторан

Пиво Разгуляеff вариться для тих людей, які збираються разом для того, щоб насолодитися довгим спілкуванням у гарній атмосфері. Класичне нефільтроване, непастеризоване пиво, налите в келих, має насичений колір із золотистим відливом. Бульбашки відриваються від дна келиха і в хмільному танці піднімаються на поверхню протягом 20 хвилин. Дріжджі, хміль, солод і вода - ось і весь нехитрий список інгредієнтів. Як відомо, від якості води, на базі якої вариться пиво, залежить і те, яким буде його смак. Солоду ж у чистому вигляді в природі не існує, його виробляють зі злакових культур, таких, наприклад, як жито, ячмінь, пшениця (з історичних причин переважає ячмінь). Натуральний солод корисний тим, що багатий на білок і природні мінерали. Хміль є природним консервантом, а також надає пиву неповторного смаку. Роль дріжджів полягає в тому, щоб якомога більше збагатити пиво білком, ферментами, вуглекислим газом і алкоголем